Spela på Netents Jungle Spirit: Call of the Wild slot

Kanske har du redan sett Jungle Spirit: Call of the Wild sloten från Netent i ditt favoritcasino. Om du inte har haft tid att testa spelet så bör du göra det. Det här är Netent i sitt esse. Sloten har 5 hjul och 243 vinstvägar som kan bli till 1024 vinstlinjer. Det liknar lite slotsen från Microgaming som ofta har så många vinstlinjer. Med hundratals olika vägar över hjulen så är det inte så svårt att snurra fram en vinstkombination. Men det är klart. Vinster kan du inte räkna med. Inte ens på ett så säkert och rättvist spel som Jungle Spirit. Det hela handlar om att ha kul så satsa med pengar som du kan förlora och njut av fantastisk grafik och effekter som gör att du kan spela längre.

Så kommer du igång

Under hjulen så ser du som vanligt kontrollpanelen där du ska ställa in din satsning. Det här är något som du ska se lite närmre på innan du satsar på riktigt. Det går att testa i demoversion och det är faktiskt en bra sak att göra. Med demoversionen så spelar du helt gratis och du kan leka lite med inställningarna. Testa vad som händer med maxsatsning och känn på tema och effekter. Om du har kul så är det dags för en äkta satsning!

jungle spirit slot

En resa i djungeln

Netents Jungle Spirit: Call of the Wild är precis som namnet antyder en resa ut i naturen. Du får 3D grafik som gör det hela till rena rama njutningen. Bakom hjulen så ser du vild natur som får liv av den vackra grafiken. Om du vill ändra om musiken efter ditt humör så kan du göra det. Den här sloten ger spelaren möjlighet att själv välja musiken! Det kan bli trummor som utgörs av naturliga läten.

På hjulen så kommer du att se spelkorten. De ger lägsta vinsterna. För att få in lite mer pengar på sloten så vill du snurra fram djur som kobror, krokodiler, björnar, elefanter och tigrar. Det är tigern som ger mest. Om du får 5 stycken på en vinstlinje så blir det 150 mynt.

3 olika bonusfunktioner

Man kan dra nytta av 3 olika bonusfunktioner på Jungle Spirit: Call of the Wild sloten, vilket möjliggör extra underhållande spel. Det finns till exempel det som kallas för Symbol Expansion och som går ut på att alla symboler utom scatter märks av fjärilar. Om en av symbolerna som har märkts med fjärilar ingår i en vinstkombination så kommer symbolen att spridas över hela hjulet. Det här kan hända i grundläget såväl som under free spins.

Det finns också något som kallas för Butterfly Boost. Det här är en funktion som går ut på att fjärilar flyger omkring hjulen och gör så att 1 till 5 symboler expanderar då de ingår i en vinstkombination. De kommer då att ta över hela hjulet vilket kan leda till fler vinster.

Det finns också free spins. Med 3 eller fler blommor så blir det gratissnurr. Med 4 scatter blommor så är det också så att man vinner 15 gånger insatsen. Om du skulle få 5 blommor så kommer du att vinna 50 gånger din insats. När du spelar free spins så kommer du att få 1024 vinstvägar.

I free spins så ska du välja 1 av 5 freespinsdjur. Djuret du väljer blir den viktigaste symbolen. Varje djur ger ett visst antal snurr och man kan inte få fler snurr under dessa omgångar. Tigern ger 4 snurr, elefanten ger 8, björnen ger 12, krokodilen ger 16, och kobran 20 free spins.

Summering

Ska du spela på Jungle Spirit: Call of the Wild sloten? Du kan alltid testa den. Om du tycker om djur och natur så kommer du antagligen att gilla temat. Det här är en slot med god potential. Man kan vinna 1825 gånger insats i grundläget och under free spins så går det att få in 7678 gånger insats. Det kan med andra ord bli riktigt lukrativt om du har tur. Testa spelet gratis eller använd en bonus för att få gratis spelomgångar med verkliga vinster.